|   Home   |   Dieet Coach  |   Populaire Dieten  |   BMI  |   Hulpmiddeltjes  |  
Metabolisme versnellen om af te vallen:

Er zijn twee belangrijke factoren voor het ontstaan van overgewicht. We eten te veel en verkeerd en bewegen en sporten te weinig.

Als het uw doel is om te afvallen, moet u zeker weten dat u vet aan het verbranden bent in plaats van spieren. Nu zult u misschien denken "wat maakt dat nou uit? gewicht is gewicht en dat moet naar beneden, niet?" Dit is de grootste fout die U kunt maken!

Vetmassa setpoint
Elke keer dat u met behulp van een dieet in korte tijd gewicht afneemt , bestaat dit gewicht maar ten dele uit vet. Bovendien wordt elke afslank-kuur door het lijf geregistreerd en genoteerd als een stresssituatie. Er zit dus als het ware een intelligent systeem in ons lijf wat een herinnering van het vetgehalte van de periode voor het dieet maakt. Het lijf zal dit onherroepelijk terug op peil brengen na deze door het lijf ervaren stress. Zo ontstaat vervolgens het zogenaamde jojo-effect. Het herinneringssysteem van het lijf wordt ook wel het "vetmassa-setpoint" genoemd.


Een paar tips om uw metabolisme te versnellen
( Metabolisme is de manier waarop ons lichaam de caloriën verbrandt van onze voeding.)

Vergroot uw Spiermassa:
Het meest belangrijke onderdeel bij uw metabolisme is uw magere spiermassa. Spieren verbranden tot 90% meer caloriën dan vet.

Sla Geen Maaltijden Over:
Als u maaltijden overslaat of uw calorieconsumptie flink omlaag brengt - tot minder dan 1000 caloriën per dag - vertraagt u uw hun metabolisme!

Regelmatige Activiteit:
Regelmatig trainen zoals fietsen, lopen of klimmen helpen om je metabolisme te verhogen tijdens de activiteit en nog uren daarna. Dit geld ook voor dagelijkse bewegingen als de trap nemen, het huis schoonmaken of tuinieren.

Meer weten over het versnellen van uw metabolisme om zo blijvend gewicht te verliezen?     Meld u dan aan bij dieet coach     en u ontvangt het gratis boekje 10 tips om blijvend af te vallen.

Dieet coach - Tips om af te vallen *  Voornaam:
*  E-mail adres:Handige tips: